foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
06 30 719 7740
vanesely@indamail.hu
vaneselykhe.hu

Van Esély

Közhasznú Egyesület Kisvárda

 

2019. május 2-án, délelőtt is folytatódott a "ZENÉLŐ IFJÚSÁG" című zeneismereti előadássorozat Kisvárdán.

 

A színhely ezúttal a Somogyi Rezső Általános Iskola volt. Ahol zsúfolásig megtelt a kultúrterem diákokkal, tanárokkal, a városi zenei élet prominens személyiségeivel. Tamásné Dicső Ágnes Igazgató Nő köszöntése után a zenei ismeretterjesztésre vállalkozó népzenei együttesek, szakemberek és szólisták vették át a szót. Elsőként a kisvárdai Vári Emil Általános Iskola Hope for Rock, nevű zenei együttes széles körű repertoárját köszönte meg vastapssal a fiatal nézősereg. Művészeti vezető: Pokol Miklós. Igazi népzenei csemegét szolgáltatott produkciójával Tar Csilla Eszter citeraművész, a Népművészet Mestere, aki Balmazújvárosról érkezett a műsorba. Az előadás fináléjában a Kárpáton túlról, Gálocsról érkezett Csipkés Népzenei Együttest láthatták és hallhatták a jelenlévők, akik valódi zenei csemegéket adtak elő. Művészeti vezető: Molnár István. Igazi népünnepély volt az iskola kultúrtermében. Szűnni nem akaró tapsviharral hálálták meg a jelenlévő nézők, a minden igényt kielégítő, színvonalas népzenei produkciókat. A fellépők részére emléklapot adott át Leleszi Tibor Kisvárda Város Polgármestere, a rendezvény védnöke, aki szintén nagyon élvezte a fellépő művészek műsorait. A rendezvény létrejöttét és megvalósulását a Nemzeti Kulturális Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Halmos Béla Népzenei Kollégium támogatta. Az eseményt szervezte a Van Esély Közhasznú Egyesület Kisvárda.

 

http://www.nka.hu/

 

 

 

 • Hírek

  • Nemzetközi Népművészeti Fesztivál Kisvárdán 2020

   2020. május 12.

   Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt 2020. augusztus 20.-án Kisvárda Várszínház és Művészetek Háza előtti téren 10 órakor kezdődő néptánc, népzenei műsorunkra.    

  • "Az idős, krónikus beteg embereknek nyújtott segítség a koronavírus-járvány idején"

   2020. május 04.

   Szeretnénk segíteni a rászoruló embereknek ebben a Covid-19 vírus miatt kialakult helyzetben, ezért a Civil Információs Centrum által hírdetett  "Az idős, krónikus beteg embereknek nyújtott segítség a koronavírus-járvány idején" programba szervezetünk, a Van Esély Közhasznú Egyesület is jelenkezett. 

  • "Tiszta Tudat, Józanság,,-Drogprevenciós előadás Záhonyban

   2020. március 10.

   A KORONAVÍRUS MIATT RENDEZVÉNYÜNKET ELHALASZTJUK!!!! TISZTA TUDAT, JÓZANSÁG! - Drogprevenciós előadás Záhonyban. Szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt, a Van Esély Közhasznú Egyesület, a Kisvárdai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, valamint az Árpád-vezér Általános Iskola közös...

  • "Tiszta Tudat, Józanság" Drogprevenciós előadás volt a Vári Emil Általános Iskolában

   2020. január 24.

   Hazánkban is az iskola a legnépszerűbb terepe a prevenciós aktivitásoknak. A Van Esély Közhasznú Egyesület, a VÁRDAKEF és Kisvárda Város Önkormányzata arra összpontosít, hogy még fiatal korban, a gyerekek körében végezzen drogmegelőzést, hogy távol maradhassanak a drogoktól. Ennek érdekében 2020....

  << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 > >> (27)


Copyright © 2020 Van Esély Közhasznú Egyesület Rights Reserved.