foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
06 30 719 7740
vanesely@indamail.hu
vaneselykhe.hu

Van Esély

Közhasznú Egyesület Kisvárda

×

Hiba

[OSYouTube] Alledia framework not found

A Van Esély Közhasznú Egyesület 2021. november 12-én du. 14 órától, a terveknek megfelelően megrendezte a  a " KÁRPÁT-MEDENCEI AMATŐR MŰVÉSZETI CSOPORTOK ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI SZAKEMBEREK TALÁLKOZÓJA KISVÁRDÁN" című kulturális rendezvénysorozatot, a 205107/03407 kódszámú projekt keretében.

 

A rendezvényre meghívott amatőr művészeti csoportok magas színvonalú produkciókat mutatták be egymásnak, Kisvárda város és vonzáskörzete lakóinak. A művészeti csoportok az általuk  létrehozott kulturális, művészeti produkciókkal örvendeztették meg a népes publikumot. Kicsiket, nagyokat, több száz érdeklődőt.

A színpadra lépő csoportok, szólisták folklór programjaikkal  a helyi lakosságnak, kiemelten az ifjúságnak szerettek volna felejthetetlen népművészeti és kulturális programokat, közösségi élményeket és hasznos szabadidő eltöltést kínálni. Mindez a szándék megvalósult. Több, mint ötszáz érdeklődő kísérte figyelemmel

a programokat. A projekt műsorokat szülők és gyermekprogramok, körhinta, ugrálóvár, pónilovaglás, labdajátékok, trambulin, kézműves foglalkozások egészítették ki. A rendezvényen résztvevőket a rendezők

libahúsból sütött és főzött ételekkel, lacikonyhákkal, finom ételekkel, italokkal, mindenféle finomságokkal várták.  A Márton napi hagyományokkal fűszerezett kulturális programokat óriási érdeklődés kísérte.

 

A programokat rendező, segítő szervezetek: Kisvárda Város Önkormányzata, a Van Esély Közhasznú Egyesület, a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ.

A rendezvény életre hívását, sikerét az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, és a Nemzeti Kulturális Alap anyagilag is támogatta. Igazi fesztiválhangulat volt ezen a napon Kisvárdán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2022 Van Esély Közhasznú Egyesület Rights Reserved.